Portugal - Madeira

Portugal

Portugal-Madeira

Rondreis Azoren en verblijf in Cascais in 2019
Het is in 2019 de beurt aan Gina om de vakantiebestemming te kiezen. Het worden de Azoren, die al eerder in de belangstelling stonden. Het wordt een heerlijke relaxte reis, die we op het vasteland afsluiten met een week in een heerlijke pousada in Cascais aan de kust ter hoogte van Lissabon. Ook nu geen internetverslag, maar opnieuw een link naar het digitale fotoboek.

Rondreis Portugal in 2017

Rondreis van Porto naar Sagres in juli en augustus 2017
Dit jaar geen verre reis maar drie weken rondreizen in Portugal. We stippelen een route uit langs zes Pousada's. Van Porto naar het noorden tot Gerês. Dan langs de oostkant zuidwaarts via Belmonte naar Crato. Dan een oversteek naar Alcaçer do Sal en tenslotte naar Sagres in de uiterste zuidwestpunt van Portugal. Geen uitgebreid verslag deze keer, maar een link naar het digitale fotoboek.

Salir do Porto

Reisje naar Salir do Porto in mei 2012
Samen met Caroline en Sytse gaan Gina en ik naar het huis van de ouders van Daphne in Salir do Porto. Dit plaatsje ligt aan de kust in Midden-Portugal, zo 'n honderd kilometer boven Lissabon. We waren er een week en hebben een goede indruk van de omgeving gekregen.

Madeira 2010

Reis naar Madeira in 2010
Na lange tijd gaan Gina en ik weer eens samen op vakantie. Reisdoel wordt het Portugese eiland Madeira, waar we een rondreis maken. We zien met de huurauto veel van het eiland, maar wandelen ook veel. De wandelingen langs de levada 's kunnen we iedereen aanraden.Terug naar de homepage | Meer reisverslagen