Mauritius
2018

Na de rondreis door Madagaskar in 2018 gaan we nog een aantal dagen naar Mauritius waar we in een resort aan de kust zitten. Lekker een paar dagen rustig aan doen, iets wat we destijds bij de reis naar Ecuador en de Galapagos Eilanden misten. De laatste hele dag huren we een taxi en bekijken de hoogtepunten van het eiland, zodat we toch een goede indruk ervan krijgen.

Het verslag van Madagaskar is een apart onderdeel, maar het fotoboek is van beide reisdoelen. Volg de link naar: Fotoboek


We vertrekken op donderdag 9 augustus in de middag naar Mauritius waar we 's avonds laat bij hotel Villa's Mon Plaisir arriveren. Vrijdag blijven we rondom het zwembad en hotel en het aanpalende strand. Op zaterdag idem dito, maar Gina laat zich verwennen met een massage en ik ga ondertussen een uurtje snorkelen. Op zondag 12 augustus verkennen we het eiland en dan is het op de 13e alweer tijd om huiswaarts te keren. Een kort bezoek dus aan dit vakantieeiland, maar als cooling-down na onze avonturen in Madagaskar prima geslaagd.

Voor geinteresseerden die wat minder tijd of geduld hebben, maar wel een snelle indruk willen krijgen van onze reis is er een aparte weg via de fotoimpressies met grote foto's. Via de blauwe (voorwaarts) en rode buttons (terug) is deze route door de site apart te nemen. Onderaan elke fotoimpressie kan men via het keuzemenu terug naar het verslag voor een gedetailleerde beschrijving.


Terug naar de homepage | Meer reisverslagen