Spaanse vlag

Canarische Eilanden
2015

Tenerife - La Gomera en La Palma

Spaanse vlag

Canarische Eilanden 2015

In het voorjaar van 2015 knappen we twee slaapkamers op en verbouwen we de gehele benedenverdieping. Dat is één van de redenen om geen verre reis te maken. We gaan uiteindelijk - na eerst de Azoren als reisdoel te hebben gekozen - uiteindelijk naar de Canarische Eilanden. Dat was altijd al een wens van Gina en komt tegelijk tegemoet aan onze wens om dit jaar eens niet veel of lang te hoeven vliegen. Om toch een rondreis (een wens van mij) te maken kiezen we voor eilandhoppen. Via Eilandhoppen op Maat boeken we een reis naar Tenerife, La Gomera en La Palma. Dat blijkt een prima keuze en het wordt een leuke vakantie waarin we veel zien, goed weer hebben en, niet onbelangrijk voor Gina, dagelijks wel kort of lang bij het zwembad zitten.


Tenerife

Tenerife

Van 24 tot en met 29 juli is Hotel Arenas del Mar in El Médano in het zuiden van Tenerife onze uitvalsbasis. Het is een prima hotel direct aan zee. Vanuit hier maken we elke dag een tochtje over het eiland waar El Teide, de hoogste berg van Spanje, het landschap bepaalt.

La Gomera

La Gomera

Op 29 juli nemen we de boot naar La Gomera. Hier is de Parador de la Gomera onze verblijfplaats. Vanuit dit mooie op een heuvel boven de haven gelegen hotel verkennen we het kleine, maar mooie La Gomera.

La Palma

La Palma

Van 2 tot en met 10 augustus verblijven wij in de Hacienda San Jorge op La Palma, een prima resort met een mooie palmentuin en groot zwembad direct aan het strand. La Palma is groen en bergachtig. Hier maken we elke dag een tochtje, o.a. een boottochtje en we wandelen veel.


Terug naar de homepage | Meer reisverslagen